Хаштагът Хубаво е, ама не е готово, който преди 5 години

...
</TD
>Хаштагът Хубаво е, ама не е готово, който преди 5 години
Коментари Харесай

Първи нередности в новоремонтираната Градска градина на Пловдив

Хаштагът  " Хубаво е, но не е готово ", който преди 5 години стана синоним на ремонта на ул. " Граф Игнатиев " в София, към този момент може да бъде употребен и за новоремонтираната Градска градина в Пловдив. 

Граждани сигнализираха в обществените мрежи, че два от фонтаните там не работят. Откриването на градината бе преди броени дни, а първите нередности към този момент са факт.

Проверка на кореспондент на Plovdiv24.bg сподели, че чисто новият изсъхнал шадраван, фактически е изсъхнал и няма признаци да е бил пускан в околните дни.

По-фрапираща е визията на също новоизградената водна естакада. Намиращата се в нея остатъчна вода е зелена и мръсна. Дори едно дете би схванало, че последният път, когато вода е потекла по естакадата, евентуално е бил на откриваното на 19 април.

Потърсихме отговор от регион " Централен " по отношение на положението на двете водни уреди. Оттам ни споделиха, че Оперативна програма " Паркове и градини " се грижат за положението им и би трябвало от тях да чакаме отговор. Разяснено ни бе, че фонтаните имат съответен график по кое време да бъдат пускани и по кое време не. Списъкът е разполагаем на общинското сдружение.

Свързахме се с Оперативна програма " Паркове и градини ". Те обявиха, че към момента не са получили формален приемно-предавателен протокол за фонтаните в Дондуковата градина.

Не е получено и изложение за употребата на оборудванията от компанията реализатор. От самата компания са декларирали още, че би трябвало да създадат корекции по фонтаните. 

Очаква се по-късно през днешния ден да се организира среща сред кметът на регион " Централен " и шефът на Оперативна програма " Градини и паркове ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР